Værksted

Værksted

Thybo Bilers værksted her kan du få serviceret din bil. Vi har afdelinger i Thisted, Vestervig, Holstebro og Herning.

På vores værksted servicerer vi alle biler. Vi er autoriseret værksted for flere mærker, men vores værkstedsafdeling er meget alsidig. I afdelingerne i Vestervig og Thisted er der også Bosch car service værksted. Vi kan servicere og vedligeholde alle bilmærker på en professionel og forsvarlig måde, både EL, Hybrid Benzin og dieselbiler. I Herning har vi Bosch Truck Service. Hvis du er i tvivl om vi kan reparere din bil, så kontakt os. – Det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Skal du booke service til din Opel kan du med fordel bruge nedenstående link.

Thybo Biler – (opel.dk)

 

Send værkstedsforespørgsel

Vi kontakter dig for at for at bekræfte din booking

Ønsker du en lånebil?

Thybo Biler

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.
Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet.
Derfor står vi hos Thybo Biler klar til at rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler.

Har du fundet din drømmebil hos os? Så hjælper vi dig meget gerne med at finansiere den. Vi har igennem mange år arbejdet sammen med Opel, Peugeot eler Citroën Finans, der er drevet af Jyske Finans – og er glade for at kunne tilbyde dig en af markedets bedste finansieringsløsninger.

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån, privatleasing og erhvervsleasing, så du får den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed.
Vi ved, at en bil er en stor investering for din økonomi og hverdag. Derfor er det vigtigt at få den rigtige rådgivning om finansiering og/eller leasing – og det hjælper vi dig gerne med.

Fordele ved finansiering af en ny eller brugt bil hos os
Typisk lavere rente end i pengeinstitutterne
Mulighed for skattemæssige afskrivninger
God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed
Mulighed for fast rente
Hurtig ekspedition hos os og ingen ventetid på en bankrådgiver. Vi godkender lånet, mens du venter – uden lønsedler o.lign.
Mulighed for aftaler uden udbetaling