Opel Corsa

Ny Opel Astra plug-in hybrid

Opel Grandland X

Opel Crossland

Opel Mokka e

Er du på jagt efter en ny Opel?

Vores verden er under forandring. Overalt vi vender blikket, venter ny teknologi og banebrydende opfindelser med potentialet til at forandre vores liv. Opel ønsker, at alle skal opleve denne udvikling. Derfor forsøger vi hele tiden at gøre ny innovation tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Det skal ikke være for de få. Denne tilgang er en fast bestanddel af vores DNA. Vi har altid implementeret den seneste teknologi i vores produkter og tjenester til gavn for den bredere befolkning. For kun når innovation er tilgængelig for alle, kan den udleve potentialet om at forbedre vores verden.

Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet. Det hjælper vi hos Thybo Biler dig gerne med.  Er du på udkig efter en ny Opel? Så kom ind til Thybo Biler. Vi er autoriseret Opel forhandler og klar til at hjælpe dig med dit bilkøb.

Thybo Biler har afdelinger i Holstebro, Thisted. Vælg blot hvilken afdeling du ønsker at besøge ved at klikke på linket.

Se en oversigt over alle Opel personbiler her

Se Opel prislisterne her Beregn din byttepris her

 

Opel Corsa
Opel Mokka
Den nye Astra forener et stilsikkert look med et dynamisk design. Den markante Opel Vizor-front fanger blikket, og bilens strigente fremtoning støtter op om bilens solide og velbyggede konstruktion.
Opel Astra 5-dørs PHEV
Opel Astra SportsTourer elektrisk
Astra ST Elektrisk
Oepl Corsa-e
Mokka-e med det banebrydende design viser vejen til Opels fremtid. Med sin elegante crossover-silhuet og kraftfulde fremtoning udstråler Mokka-e selvtillid i enhver detalje. Med sit spændende og selvsikre look, skiller Mokka-e sig ud fra mængden.
Opel Mokka-e
Opel Astra 
Opel Zafira-e Life
Glem alt, hvad du troede, du vidste om SUV-kategorien. Den nye Opel Grandland løfter sig over standarden med klasseledende funktioner, innovativ teknologi samt flere versioner med forskellige drivsystemer, inklusiv en plug-in hybrid med 300 hk og firehjulstræk. Hertil kommer et både stilsikkert og dristigt design, der straks fanger blikket.
Opel Grandland PHEV
Opel Grandland GS
Opel Astra Electric
Opel Frontera electric
Frontera (Kommer snart)
Opel Crossland
Opel Combo-e
Opel Astra ST
Opel Grandland Electric
Ny Grandland Electric (Kommer senere)

Har du fundet din drømmebil hos os?

Så hjælper vi dig meget gerne med at finansiere den. Vi har igennem mange år arbejdet sammen med Opel Finans, der er drevet af Jyske Finans – og er glade for at kunne tilbyde dig en af markedets bedste finansieringsløsninger.

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån, privatleasing og erhvervsleasing, så du får den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed.
Vi ved, at en bil er en stor investering for din økonomi og hverdag. Derfor er det vigtigt at få den rigtige rådgivning om finansiering og/eller leasing – og det hjælper vi dig gerne med.

Fordele ved finansiering af en ny eller brugt bil hos os:
Typisk lavere rente end i pengeinstitutterne
Mulighed for skattemæssige afskrivninger
God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed
Mulighed for fast rente
Hurtig ekspedition hos os og ingen ventetid på en bankrådgiver.
Mulighed for aftaler uden udbetaling

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi et af vores bilhuse.