Opel Corsa

Ny Opel Astra plug-in hybrid

Opel Grandland X

Opel Crossland

Opel Mokka e

Er du på jagt efter en ny Opel?

Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet.  Er du på udkig efter en ny Opel? Så kom ind til Thybo Biler. Vi er autoriseret Opel forhandler og klar til at hjælpe dig med dit bilkøb. Thybo Biler har afdelinger i Holstebro, Thisted. Vælg blot hvilken afdeling du ønsker at besøge ved at klikke på linket.

Se en oversigt over alle Opel personbiler her

Se Opel prislisterne her
Opel Corsa
Oepl Corsa-e
Den nye Astra forener et stilsikkert look med et dynamisk design. Den markante Opel Vizor-front fanger blikket, og bilens strigente fremtoning støtter op om bilens solide og velbyggede konstruktion.
Opel Astra 5-dørs PHEV
Opel Crossland
Mokka-e med det banebrydende design viser vejen til Opels fremtid. Med sin elegante crossover-silhuet og kraftfulde fremtoning udstråler Mokka-e selvtillid i enhver detalje. Med sit spændende og selvsikre look, skiller Mokka-e sig ud fra mængden.
Opel Mokka-e
Opel Astra 
Glem alt, hvad du troede, du vidste om SUV-kategorien. Den nye Opel Grandland løfter sig over standarden med klasseledende funktioner, innovativ teknologi samt flere versioner med forskellige drivsystemer, inklusiv en plug-in hybrid med 300 hk og firehjulstræk. Hertil kommer et både stilsikkert og dristigt design, der straks fanger blikket.
Opel Grandland PHEV
Opel Combo-e
Opel Astra Electric
Opel Mokka
Opel Zafira-e Life
Opel Grandland GS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi et af vores bilhuse.