Thybo Biler – Thisted

Hjulmagervej 2-6, 7700 Thisted

FIAT

Salg

Mandag - Fredag 09.00-17.00
Lørdag 10.00-13.00*

*Salgsafdelingen har weekendlukket i juli og december.

  • Påske: Skærtorsdag, Langfredag, påskedag lukket. 2.Påskedag lukket
  • Kristi himmelfartsdag lukket
  • Pinse: Pinsedag lukket, 2. Pinsedag lukket
  • Grundlovsdag lukket
  • Salgsafdelingen har åbent mellem jul og Nytår fra 9:00 til 13:00 tillige har værkstedet åbent for nødreparationer i samme tidsrum.

Værksted

Mandag - Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-14.15
Lørdag - Søndag Lukket

Reservedele

Mandag - Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-14.15
Lørdag - Søndag Lukket

Salg

Peter Mørk

Peter Mørk

Salg og Marketing

Yaroslav Yurashchuk

Yaroslav Yurashchuk

Salg

Henning Mikkelsen

Henning Mikkelsen

Indehaver (Salg Iveco)

Værksted

Peter Gade

Peter Gade

Værksted (Opel & Fiat)

Henning Mikkelsen

Henning Mikkelsen

Værksted (Iveco)

Tlf.: 9617 2387

Mobil: 3021 2972

Jesper Holm

Jesper Holm

Bosch Car Service

Reservedele

Mark Øland

Mark Øland

Reservedele (Opel & Fiat)

Knud Erik Kristensen

Knud Erik Kristensen

Reservedele (Iveco)

Administration

Henning Mikkelsen

Henning Mikkelsen

Indehaver

Lene Mikkelsen

Lene Mikkelsen

Bogholder

Karina Johannesen

Karina Johannesen

Kontorass.

Thybo Biler i Thisted

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.
Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet. Kontakt Thybo Biler – Thisted. For salg og service af nye og brugte Opel, Fiat, Isuzu og IVECO. Vi hjælper dig med din bil.
Derfor står vi hos Thybo Biler klar til at rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler.

Autoriseret Opel service af din bil

Vi har service tilpasset enhver bil og kunde – det skal ikke være dyrere at komme hos Thybo Biler end andre steder!
Hos Thybo Biler kan du være sikker på, at service på din Opel bliver udført lige efter bogen. For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Opel-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck.
Med et VideoCheck forklarer vores Opel-mekaniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for.

Som autoriseret serviceværksted for Opel har vi det rigtige værktøj og personale, der er uddannet til at servicere netop Opel.

Autoriseret Fiat service til din bil

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Thybo Biler er autoriseret FIAT-forhandler og kan derfor tage hånd om din bil også. Hos Thybo Biler tilbyder vi for at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Fiat-værksted dig et VideoCheck. Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Fiat-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.

Hos Thybo Biler i Thisted kan du få lavet service på alle personbiler.

Hos Bosch Car Service Thisted er vi en del af noget stort! Bosch Car Service er verdens største uafhængige kæde med over 15.000 autoværksteder i hele verden. Bosch samarbejder med uafhængige virksomheder inden for kvalitetssikring af kvalitetskontrol af virksomhederne i kæden. Kontrollen dækker alle aktiviteter og fungerer som en sikkerhed for kunder hos Bosch Car Service-autoværksteder. Som autoværksted i Bosch Car Service arbejder vi med viden fra Bosch – verdens største producent af bildele og -systemer til bilindustrien. Dermed kan vi tilbyde en bred vifte af vedligeholdelse, kontrol, mekaniske bilreparationer og diagnosticering af elektronik til både benzin- og dieselbiler.

Service til din IVECO?

Uanset hvor du er i Danmark, er du aldrig langt fra et autoriseret serviceværksted. Hos Thybo Biler kan du besøge Thisted. Som forhandler og serviceværksted så du har altid nem adgang til Iveco gennem Thybo Biler. Samtidig ved vi hos Thybo Biler, hvor meget det betyder for din virksomheds omsætning og omdømme, hvis din bil holder stille – og vi gør alt for, at du er tilbage på vejen hurtigt.
Som Iveco forhandler arbejder vi ikke alene. Vores aktiviteter supporteres af et team af Iveco medarbejdere, der arbejder målrettet for at sikre, at Ivecos biler kommer tilbage på vejene hurtigst; uanset om det handler om at håndtere en lastbil, der er brudt sammen eller yde teknisk support til en mekaniker eller få en reservedel lynhurtigt frem med fly.
IVECO netværket tilbyder alle ejere af IVECO-modeller et totalt sortiment af reservedele, karrosseridele og service-løsninger. Det sikrer maksimal produktivitet og fuld kontrol med vedligeholdelsesomkostningerne. Uanset dit køretøjs alder kan din IVECO forhandler, Thybo Biler altid levere en førsteklasses løsning med dele, der er specialdesignet til din IVECO model.