Opel logo
FIAT
Peugeot logo
FIAT
Iveco logo

KONTAKT SALGSAFDELINGEN +45 96 10 10 20

Holstebro:
Klaus Gade

Klaus Gade

Bilrådgiver

Jan Agerholm

Jan Agerholm

Bilrådgiver

Christian Hytting

Christian Hytting

Bilrådgiver

Donny Filsø

Donny Filsø

Iveco - Værksted/Salg

Thisted:
Yaroslav Yurashchuk

Yaroslav Yurashchuk

Bilrådgiver

Peter Mørk

Peter Mørk

Bilrådgiver

Henning Mikkelsen

Henning Mikkelsen

Indehaver

Vestervig:
Per Bach

Per Bach

Afd. leder

Herning:
Peter Mikkelsen

Peter Mikkelsen

Salg (Iveco & Isuzu)

Thybo Biler

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov. Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet. Derfor står vi hos Thybo Biler klar til at rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler. Så tøv ikke med at kontakte salgsafdelingen ved Thybo Biler for køb og salg af nye og brugte biler, primært Opel, Fiat, Peugeot, Citroën Isuzu og Iveco.

Har du fundet din drømmebil hos os? Så hjælper vi dig meget gerne med at finansiere den.

Vi har igennem mange år arbejdet sammen med Peugeot, Opel eller Citroën Finans, der er drevet af Jyske Finans – og er glade for at kunne tilbyde dig en af markedets bedste finansieringsløsninger.
Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån, privatleasing og erhvervsleasing, så du får den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed.
Vi ved, at en bil er en stor investering for din økonomi og hverdag. Derfor er det vigtigt at få den rigtige rådgivning om finansiering og/eller leasing – og det hjælper vi dig gerne med.

Fordele ved finansiering af en ny eller brugt bil hos os
Typisk lavere rente end i pengeinstitutterne
Mulighed for skattemæssige afskrivninger
God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed
Mulighed for fast rente
Hurtig ekspedition hos os og ingen ventetid på en bankrådgiver. Vi godkender lånet, mens du venter – uden lønsedler o.lign.
Mulighed for aftaler uden udbetaling

Hvad enten du skal købe eller sælge brugt bil, er det vigtigt at vide, hvad bilen er værd, og hvad du kan få for bilen på brugtbilmarkedet det hjælper vi hos Thybo Biler med således du får den bedste byttepris på din bil.