Bil på abonnement i 3-36 mdr.

Vælg din bil på et abonnement i en periode fra 3 måneder og helt op til 36 måneder. Du har blot en måneds opsigelse, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet og minimale bekymringer.

Alle priser er inklusiv forsikring, service og grøn ejerafgift – og udbetalingen er lav eller på 0 kroner.

Bemærk at bilerne på abonnement kan være brugte biler.

Det eneste du skal, er at vælge en bil og det antal måneder, du har brug for at være godt kørende. Afhent den efterfølgende hos Thybo Biler

 

Minileasing i 6 måneder

Minilease din bil og nyd den ubekymrede frihed i 6 måneder. Udbetalingen er lav – eller 0 kroner – og du betaler blot én lav månedlig ydelse, som er inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift.

Det eneste du skal, er at vælge den bil du har brug for at være godt kørende. Afhent den efterfølgende hos Thybo Biler

Lige så let som et streaming-abonnement

Det skal være enkelt at have bil. Hos Bilabonnement har vi derfor gjort det lige så let for dig, som det er at abonnere på en streamingtjeneste. Det eneste du skal, er at vælge en bil og det antal måneder, du har brug for at være godt kørende.

Minileasing

Minileasing er for en fast periode på 6 måneder, og er perfekt til dig, der ønsker at slippe for alle bekymringerne ved at eje.

Den månedlige ydelse er inklusiv både forsikring, service og grøn ejerafgift. Flere af mini-leasingbilerne fås helt uden udbetaling

Abonnement

Bil på abonnement er til dig, der har brug for en bil i en periode fra 3 til 36 måneder. Det fleksible abonnement kan opsiges med en måneds varsel.

Alle priserne er inklusiv forsikring, service og grøn ejerafgift i perioden. Ovenikøbet fås mange af bilerne helt uden udbetaling.

*Nogle biler kan have været udlejet tidligere.

Hvorfor skal jeg vælge bil på abonnement?

Med en bil på abonnement undgår du alle bekymringer om forsikring, grøn ejerafgift og vedligeholdelsesudgifter. Her hos os du nemlig én samlet, månedlig ydelse, som dækker det hele. Derudover står vi og vores udvalgte samarbejdspartnere altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.
Skal jeg betale for garanti og service på bilen?
Nej, for i dit abonnement er bilens vedligeholdelsesomkostninger også inkluderet. Det betyder helt konkret, at netop garanti og service i perioden er dækket af den månedlige ydelse.
Kan det bedre sig betale sig at abonnere frem for at købe?
Det er dit kørselsbehov, der er afgørende for, om det bedst kan betale sig for dig at abonnere på din bil fremfor at købe. Kører du under 20.000 km om året, og ønsker du at skille dig af med bilen indenfor 3-36 måneder, er bil på abonnement en perfekt løsning

Udover fleksibiliteten opnår du økonomisk overblik OG undgår uforudsete udgifter, fordi den månedlige ydelse også dækker forsikringen den grønne afgift og vedligeholdelse. Og med en bil på abonnement undgår du også at skulle spekulere på evt. værditab og alt det praktiske ved at skulle sælge den igen.

 

Hvem står bag Bilabonnement?

Bilabonnement er en del af K.W. Bruun Koncernen – en af Nordens største bilimportører. Vi importerer nogle af Danmarks mest populære bilmærker bl.a. Peugeot, Citroën og Opel, Fiat, Fiat Professional, Jeep og Alfa Romeo. Derfor har vi mulighed for at udbyde et godt, bredt udvalg af abonnements- og leasingbiler til en attraktiv pris. Mange af vores biler er endda med 0 kr. i udbetaling.

Du kan læse mere om Bilabonnement her