Fiat 500e
Peugeot logo

PEUGEOT SERVICE

Book service hos Thybo Biler, Holstebro. Vi er autoriseret Peugeot forhandler og serviceværksted for Peugeot personbiler og Peugeot varebiler.

OVERLAD VEDLIGEHOLDELSEN AF DIN PEUGEOT TIL DEM, DER KENDER DEN BEDST – BOOK TID ALLEREDE NU

Du kan stole på Peugeots serviceværksteders ekspertise og erfaring. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet i ny teknologi og software og er eksperter i din Peugeot.
Planlæg og organisér vedligeholdelsen af din Peugeot, bekræft reparationer og få opdateringer fra serviceværkstedet hjemme i din egen stue. Peugeot Service er enkel og overskuelig og sikrer, at du har glæde af bilen i lang tid.

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.

Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

 

Bestil tid til Peugeot Service på telefon 96 10 10 10

Anders Jensen

Anders Jensen

Værksted

Carsten Ulrich

Carsten Ulrich

Værksted

Peugeot værkstedslån

PEUGEOT VÆRKSTEDSLÅN

BETALING I SMÅ RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER
0 KR*. I UDBETALING, RENTE OG GEBYR.

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.
Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Læs mere om Peugeot værkstedskonto her

Holstebro: