Fiat 500e

FIAT SERVICE, service til din FIAT

Hos Thybo Biler i Holstebro og Thisted, er vi autoriseret Fiat forhandler og serviceværksted for Fiat personbiler og Fiat varebiler.

VÆR PÅ DEN SIKRE SIDE OG BOOK TID ALLEREDE NU

Autoriseret FIAT Service Thisted og Holstebro

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.
Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet. Få et Fiat-service efter fabrikkens forskrifter, så er du sikker på at din bil altid er kørende. Og din Fiat holder længere end du måske tror, så længe du passer godt på den. Som autoriseret serviceværksted bruger vores specialuddannede teknikere naturligvis originale reservedele af høj kvalitet. Og vi har det rigtige værktøj og personale, der er uddannet til at servicere netop din Fiat.

TANDREMSSKIFT

For at beskytte motoren skal tandremmen altid udskiftes i henhold til anvisningerne i servicehæftet. Herudover anbefaler Fiat at få vandpumpen udskiftet samtidig med tandremmen. Når disse dele udskiftes, forlænges enhedens levetid.
Til det danske klima anbefaler vi udskiftning af tandrem hvert 6. år eller ved det af fabrikken anbefalede kilometerinterval alt efter hvad der indtræffer først.

 

Bestil tid til Fiat Service i  en af vores afdeling:

Holstebro 96 10 10 10 eller Thisted 96 17 23 88

FIAT

FIAT VÆRKSTEDSKONTO

BETALING I SMÅ RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER
0 KR*. I UDBETALING, RENTE OG GEBYR.

Med den nye Fiat Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Fiat-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

https://www.fiat.dk/service/service/vaerkstedskonto

Peter Gade

Peter Gade

Værksted (Opel og Fiat)

Anders Jensen

Anders Jensen

Værksted

Autoriseret FIAT Service Thisted og Holstebro hos Thybo Biler

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.
Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet.
Derfor står vi hos Thybo Biler klar til at rådgive dig når du skal have din nye eller brugte Fiat til service eller reparation.

VIDEOCHECK

For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Fiat-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck. Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Fiat-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.