Indtast nummerplade og beregn din byttepris

Beregn bytteprisen for din brugte bil.

Hvad enten du skal købe eller sælge brugt bil, er det vigtigt at vide, hvad bilen er værd. Her kan du vurderer bilens pris op mod det aktuelle marked ved at sammenligne bilen på mærke, model, motor, årgang, kilometer, biltype, gear og udstyr i forhold til tilsvarende biler til salg på internettet.

AutoProffs markedspris er et bud på en realistisk indkøbspris i det aktuelle marked. Vægtningen af fx kilometerafskrivning i forhold markedspris justeres automatisk i forhold til det aktuelle marked. Vurderingen er udelukkende baseret på biler og data fra vores platform og ikke på simple afskrivninger af bilens nyvognspris ud fra årgang og kilometer. Der tages derfor forbehold for bilens aktuelle stand, samt udsving i det aktuelle danske marked. Den beregnede pris kan ikke forventes at indgå direkte i et tilbud fra forhandleren, da en præcis pris først vil blive givet ved en fysisk fremvisning i en af vores forretninger. Det eneste du skal gøre er: Indtast din nummerplade for at få en ca. pris for din bil. En præcis pris vil først blive givet ved en fysisk fremvisning i vores butikker.

Har du fundet din drømmebil hos os? Så hjælper vi dig meget gerne med at finansiere den.

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån, privatleasing og erhvervsleasing, så du får den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed.
Vi ved, at en bil er en stor investering for din økonomi og hverdag. Derfor er det vigtigt at få den rigtige rådgivning om finansiering og/eller leasing – og det hjælper vi dig gerne med.

Fordele ved finansiering af en ny eller brugt bil hos os
Typisk lavere rente end i pengeinstitutterne
Mulighed for skattemæssige afskrivninger
God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed
Mulighed for fast rente
Hurtig ekspedition hos os og ingen ventetid på en bankrådgiver. Vi godkender lånet, mens du venter – uden lønsedler o.lign.
Mulighed for aftaler uden udbetaling

Thybo Biler

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.
Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet.
Derfor står vi hos Thybo Biler klar til at rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler.