NY CITROËN SUV C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

CITROEN C4 & Ë-C4 - Fåes i El og benzin. Oplev den banebrydende hatchback fra Citroën. Med et suverænt motor program uanset hvilken drivform du foretrækker.

Er du på jagt efter en ny Citroën?

Hos Thybo Biler i Holstebro kan du opleve vores udvalg af Citroën personbiler.

INSPIRED BY YOU
Siden 1919 har Citroën via kreativitet og vovemod stilet mod at gøre bilen til allemandseje og hverdagen nemmere for alle, inspireret af kundernes behov fog forventninger. Citroën er et populært mærke, i ordets bedste forstand, der er innovativt men altid loyalt over for sin DNA. Denne inspiration har gjort sig gældende fra vores aller første bil helt op til den nye Ami. Det er et 100 % elektrisk køretøj, der er tilgængelig for alle, og som endnu en gang revolutionerer vores måde at se mobilitet på.

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.

Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet. Derfor står vi hos Thybo Biler klar til at rådgive dig i alt fra teknologier, til leasing og finansiering af både nye og brugte biler.

Du finder vores Citroën Bilhus og serviceværksted i Holstebro på Nybovej 55, 7500 Holstebro

Jeep

Du er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vort bilhus.

C3
C4 X
ë-C3
ë-C4 X
C3 Aircross
C5 X Plug-In Hybrid
ë-C4
ë-Berlingo
C4
ë-SpaceTourer

På jagt efter en ny Citroën? Har du fundet din drømmebil hos os?

Så hjælper vi dig meget gerne med at finansiere den. Vi har igennem mange år arbejdet sammen med Citroën Finans, der er drevet af Jyske Finans – og er glade for at kunne tilbyde dig en af markedets bedste finansieringsløsninger.

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån, privatleasing og erhvervsleasing, så du får den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed.
Vi ved, at en bil er en stor investering for din økonomi og hverdag. Derfor er det vigtigt at få den rigtige rådgivning om finansiering og/eller leasing – og det hjælper vi dig gerne med.

Fordele ved finansiering af en ny eller brugt bil hos os:
Typisk lavere rente end i pengeinstitutterne
Mulighed for skattemæssige afskrivninger
God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed
Mulighed for fast rente
Hurtig ekspedition hos os og ingen ventetid på en bankrådgiver. Vi godkender lånet, mens du venter – uden lønsedler o.lign.
Mulighed for aftaler uden udbetaling

Salgsafdelingen:

Klaus Gade

Klaus Gade

Salgchef (Holstebro)

Jan Agerholm

Jan Agerholm

Bilrådgiver (Holstebro)

Christian Hytting

Christian Hytting

Bilrådgiver (Holstebro)

Holstebro: