Book autoriseret service hos Thybo Biler

Vi har service tilpasset enhver bil og kunde – det er ikke dyrere at komme hos Thybo Biler end andre steder!

Book autoriseret service hos Thybo Biler

Bestil dit næste service og værkstedsbesøg hos Thybo Biler.

Vælg hvilken af vores afdelinger i Thisted, Holstebro eller Vestervig du ønsker at benytte.
Holstebro: Opel, Peugeot, Citroen, Fiat.
Thisted: Opel, Fiat, Bosch Car service.
Vestervig: Opel, Bosch Car Service

THISTED:

Thybo biler Thisted
Peter Gade

Peter Gade

Værkfører

Mail: pg@thybobiler.dk

Tlf: 96 17 23 81

HOLSTEBRO:

Thybo Biler, Holstebro set udefra
Anders Jensen

Anders Jensen

Værksted

VESTERVIG:

Per Bach

Per Bach

Afdelingsleder

Mail: pb@thybobiler.dk

Tlf: 97 94 13 88

Servicebooker

Servicebooker er en online bookingtjeneste, hvor du døgnet rundt kan bestille en værkstedstid til din bil hos Thybo Biler. Indtast blot din nummerplade, vælg hvad der skal laves, og find en tid der passer dig – Så nemt er det.
Bevar garantien på din bil med Servicebooker. Hos Servicebooker er du altid sikret, at din garanti bevares. Vores autoriserede værksted har direkte adgang til fabrikkens forskrifter, der benyttes kun originale reservedele, arbejdet udføres altid af mærkeuddannede mekanikere, og du får et autoriseret mærke-stempel i bilens servicebog. Du kan trygt vælge Thybo Biler når du skal have lavet service på din bil. Vi laver selvfølgelig også service på andre mærker end vores egne. Disse kan bookes via Bosch Car service.
Thybo Biler er autoriseret forhandler og serviceværksted for følgende mærker:
Peugeot
Opel
Citroën
Fiat

Om Service Care til biler over 5 eller 10 år

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel/Peugeot eller Citroën er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din bil har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

 Når du afhenter bilen efter et Service Care 5+ eller Care 10+ eftersyn, giver værkstedet dig et overblik over nødvendige og/eller anbefalede reparationer, og ud fra det beslutter du selv, hvad der skal gøres. På vores værksteder bliver din bil serviceret af uddannede og erfarne mekanikere. Vi garanterer derfor, at din bil giver dig tryghed i mange år frem.

Hvem står bag Servicebooker? Servicebooker er udviklet af Auto.nu som er en del af K.W. Bruun Koncernen, som er importør for de mærker som Thybo Biler er autoriseret er forhandler af.
K.W. Bruun står bag en lang række bilorienterede aktiviteter, herunder import og salg af person- og varebiler samt reservedele og tilbehør.
K.W. Bruun er en af Nordens største bilimportører og importerer nogle af Danmarks mest populære bilmærker bl.a. Peugeot, Citroën og Opel. Vi beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere, og har kontorer i København, Glostrup og Malmö samt reservedelslagre i hhv. Greve i Danmark og Strängnäs i Sverige.