Fiat 500e
Peugeot logo

CITROËN SERVICE

Hos Thybo Biler i Holstebro, er vi autoriseret Citroën forhandler og serviceværksted for Citroën personbiler og Citroën varebiler.

OVERLAD VEDLIGEHOLDELSEN AF DIN CITROËN TIL DEM, DER KENDER DEN BEDST – BOOK TID ALLEREDE NU

Du kan stole på Citroëns serviceværksteders ekspertise og erfaring. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet i ny teknologi og software og er eksperter i din Citroën.
Planlæg og organisér vedligeholdelsen af din Citroën, bekræft reparationer og få opdateringer fra serviceværkstedet hjemme i din egen stue. Citroën Service er enkel og overskuelig og sikrer, at du har glæde af bilen i lang tid.

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.

Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

Bestil tid til Citroën Service på telefon 96 10 10 10

Anders Jensen

Anders Jensen

Værksted

Carsten Ulrich

Carsten Ulrich

Værksted

Citroën værkstedslån

CITROËN VÆRKSTEDSLÅN

BETALING I SMÅ RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER
0 KR*. I UDBETALING, RENTE OG GEBYR.

Med den nye Citroën Værkstedslån kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.
Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Læs mere om Citroën værkstedskonto her

Holstebro: