Thybo Biler – Holstebro

Nybovej 55, 7500 Holstebro

For salg eller service af nye og brugte Opel, Peugeot, Citroën, Fiat, Isuzu eller Iveco

Find en medarbejder her

Peugeot logo
FIAT

Åbningstider

Salg

Mandag - Fredag 09.00-17.00
Søndag 13.00-16.00*

Værksted

Mandag - Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-14.15
Søndag Lukket

Reservedele

Mandag - Torsdag 07.30-16.00
Fredag 07.30-14.15
Lørdag Lukket

*Salgsafdelingen har weekendlukket i juli og december.

  • Påske: Skærtorsdag, Langfredag, påskedag lukket. 2.Påskedag åbent i Holstebro fra 13:00 - 16:00
  • Kristi himmelfartsdag lukket
  • Pinse: Pinsedag lukket, 2. Pinsdag åbent i Holstebro fra 13:00 - 16:00
  • Grundlovsdag lukket
  • Salgsafdelingen har åbent mellem jul og Nytår fra 9:00 til 13:00 tillige har værkstedet åbent for nødreparationer i samme tidsrum.

Salg – Peugeot, Citroën, Fiat og Opel

Klaus Gade

Klaus Gade

Bilrådgiver

Jan Agerholm

Jan Agerholm

Bilrådgiver

Christian Hytting

Christian Hytting

Bilrådgiver

Salg Iveco og Isuzu

Donny Filsø

Donny Filsø

Iveco - Værksted/Salg

Peter Mikkelsen

Peter Mikkelsen

Salg

Værksted & Reservedele

Anders Jensen

Anders Jensen

Værksted

Ole Poulsen

Ole Poulsen

Reservedele

Administration

Henning Mikkelsen

Henning Mikkelsen

Indehaver

Lene Mikkelsen

Lene Mikkelsen

Bogholder

Karina Johannesen

Karina Johannesen

Kontorass.

Thybo Biler i Holstebro

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.
Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet. Hos Thybo Biler i Holstebro tilbyder vi en bred vifte af nye personbiler fra Opel, Peugeot, Citroën og Fiat.
Hos Thybo Biler står vi klar til at rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler.

Autoriseret Opel service af din bil

Vi har service tilpasset enhver bil og kunde – det skal ikke være dyrere at komme hos Thybo Biler end andre steder!
Hos Thybo Biler kan du være sikker på, at service på din Opel bliver udført lige efter bogen. For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Opel-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck.
Med et VideoCheck forklarer vores Opel-mekaniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Som autoriseret serviceværksted for Opel har vi det rigtige værktøj og personale, der er uddannet til at servicere netop Opel.

Autoriseret vedligeholdelse af din Peugeot

Serviceeftersyn, olieskift, bremser, batteri, klimaanlæg osv. Vil du vedligeholde din Peugeot uden at overskride dit budget? Med Peugeot Service, kan du altid indhente en samlet pris, som inkluderer prisen på arbejdskraft og reservedele. Book online eller kontakt Thybo Biler.
 

Pas på din Citroën

Har din Citroën behov for reparation eller udskiftning af forrude, et bremseeftersyn, aircondition service eller tandremsskifte? Citroën og Thybo Biler tilbyder reparation og vedligeholdelse af din Citroën. Kontakt Thybo Biler for mere information eller book en værkstedsaftale online allerede nu. Et årligt serviceeftersyn giver ro i maven når du sidder bag rattet i din bil. Ved et service eftersyn får du et overblik over bilens tilstand.

Autoriseret Fiat service til din bil

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Thybo Biler er autoriseret FIAT-forhandler og kan derfor tage hånd om din bil også. Hos Thybo Biler tilbyder vi for at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Fiat-værksted dig et VideoCheck. Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Fiat-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.

Service til din IVECO?

Uanset hvor du er i Danmark, er du aldrig langt fra et autoriseret serviceværksted. Hos Thybo Biler kan du besøge Holstebro. Som forhandler og serviceværksted så du har altid nem adgang til Iveco gennem Thybo Biler. Samtidig ved vi hos Thybo Biler, hvor meget det betyder for din virksomheds omsætning og omdømme, hvis din bil holder stille – og vi gør alt for, at du er tilbage på vejen hurtigt.
Som Iveco forhandler arbejder vi ikke alene. Vores aktiviteter supporteres af et team af Iveco medarbejdere, der arbejder målrettet for at sikre, at Ivecos biler kommer tilbage på vejene hurtigst; uanset om det handler om at håndtere en lastbil, der er brudt sammen eller yde teknisk support til en mekaniker eller få en reservedel lynhurtigt frem med fly.
IVECO netværket tilbyder alle ejere af IVECO-modeller et totalt sortiment af reservedele, karrosseridele og service-løsninger. Det sikrer maksimal produktivitet og fuld kontrol med vedligeholdelsesomkostningerne. Uanset dit køretøjs alder kan din IVECO forhandler, Thybo Biler altid levere en førsteklasses løsning med dele, der er specialdesignet til din IVECO model.