DANMARKSPREMIERE OG ÅBENT HUS HOS THYBO BILER, HOLSTEBRO

Book prøvetur i den nye Peugeot E-3008 her
Ny Peugeot E-3008 hos Thybo Biler i Holstebro

Thybo Biler – Holstebro

Nybovej 55, 7500 Holstebro

KOM TIL ÅBENT HUS OG DANMARKSPREMIERE PÅ DEN NYE ELEKTRISKE PEUGEOT E-3008

Lørdag og søndag den 1. & 2. juni fra kl. 11:00 til 16:00 i Holstebro

Thybo Biler i Holstebro har fundet grillen frem og står klar med grillpølser og selvfølgelig er der også en THY-øl og sodavand til at skylle det hele ned med. Så kom til Åbent hus og Danmarkspremiere på den nye elektriske Peugeot E-3008 hos Thybo Biler, se den og book en prøvetur

Den nye Peugeot E-3008. Elektriske præstationer og intuitiv kørsel på et helt nyt niveau med en rækkevidde op til 525 km. Et stilrent fastback-design, det revolutionerende Peugeot Panoramic i-Cockpit® og nye, eksklusive features. Oplev next level kvalitet, design og teknologi. Oplev allerede nu den nye E-3008 hos Thybo Biler.

Peugeot E-3008 Allure fåes fra kun Kr. 329.990,-

El 210 HK Automatisk
Rækkevidde: 525 km
Batteri: 73 kWh
Grøn ejerafgift: 390 kr.

Bestil Prøvetur allerede nu.

Læs mere om E-3008 her

 
Vi har gjort det nemt at bygge sin egen Peugeot. Via nedenstående værktøj kan du konfigurere din nye bil lige som du ønsker.
Samtidig har du hele tiden fuldt overblik over prisen, mulighed for beregning af finansiering osv.
 
Den nye elektriske Peugeot E-3008

Salg

Klaus Gade

Klaus Gade

Bilrådgiver

Jan Agerholm

Jan Agerholm

Bilrådgiver

Christian Hytting

Christian Hytting

Bilrådgiver

Thybo Biler i Holstebro – Din Peugeot forhandler.

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.
Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet. Thybo Biler i Holstebro er din autoriserede Peugeot forhandler. Hos Thybo Biler står vi klar til at rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler.

Autoriseret vedligeholdelse af din Peugeot

Serviceeftersyn, olieskift, bremser, batteri, klimaanlæg osv. Vil du vedligeholde din Peugeot uden at overskride dit budget? Med Peugeot Service, kan du altid indhente en samlet pris, som inkluderer prisen på arbejdskraft og reservedele. Book online eller kontakt Thybo Biler. Book tid her