Book Prøvekørsel

Dit valg:

Vehicle not found

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Thybo Biler

Hos Thybo Biler har vi siden 1982 sat kundernes ønsker i højsædet. Vi vil hos Thybo Biler gøre alt for for, at du får den bedste bil-oplevelse. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.
Det kan være svært at overskue alle mulighederne på bilmarkedet. Derfor står vi hos Thybo Biler klar til at rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler.

Vi anbefaler, at du nøje følger den vedligeholdelsesplan, der er givet specifikt til din bil. Hos Thybo Biler i Holstebro, Thisted eller Vestervig, er vi klar til udføre service på netop din bil.

Har du fundet din drømmebil hos os? Så hjælper vi dig meget gerne med at finansiere den. Vi har igennem mange år arbejdet sammen med Opel, Peugeot eller Citroën Finans, der er drevet af Jyske Finans – og er glade for at kunne tilbyde dig en af markedets bedste finansieringsløsninger.

Hos os vælger du selv finansieringsform. Vi rådgiver både om lån, privatleasing og erhvervsleasing, så du får den løsning, der passer bedst til dig eller din virksomhed.
Vi ved, at en bil er en stor investering for din økonomi og hverdag. Derfor er det vigtigt at få den rigtige rådgivning om finansiering og/eller leasing – og det hjælper vi dig gerne med.

Fordele ved finansiering af en ny eller brugt bil hos os
Typisk lavere rente end i pengeinstitutterne
Mulighed for skattemæssige afskrivninger
God likviditet giver ekstra frihed og økonomisk tryghed
Mulighed for fast rente
Hurtig ekspedition hos os og ingen ventetid på en bankrådgiver. Vi godkender lånet, mens du venter – uden lønsedler og. Lign.
Mulighed for aftaler uden udbetaling