Leth Beton A/S har netop fået leveret ni nye Iveco Daily varebiler fra Thybo Biler i Thisted.

Iveco Daily varebilerne er bygget til at klare store belastninger. Bygget som en lastbil på en chassis-ramme, som giver maksimal styrke og holdbarhed, under selv den hårdeste belastning. Varebilen har luftaffjedring på bagakslen hvilket giver maximal god kørekomfort. Iveco Daily er samtidig udstyret med en Hi-Matic, 8-trins automatgearkasse for optimal komfort og køreglæde. Varebilen har den korteste venderadius i klassen – ned til kun 11,3 meter . Det giver derfor Leth Betons montører mange fordele på trange steder i byen og på byggepladserne.
Bilerne er opbygget på eget værksted i Thisted af et team af dygtige ansatte ud fra Leth Betons ønsker.

Bilerne skal bruges af Leth Betons montører, der kører over hele Danmark for at montere råhuse. Udover selve monteringen laver de også finish på elementerne og sliber trapper.

Montageafdelingen hos Leth Beton A/S består af ca. 50 montører, der for langt de flestes vedkommende har base i eller omkring Thy og Mors. Da de arbejder over hele landet, er de som mange andre håndværkere hjemmefra mandag til torsdag. På den måde kan de have fuld fokus på deres arbejde på den byggeplads hvor de er. Det er derfor nødvendigt at vedligeholde og udbygge flåden med disse ni biler, så de kan være fleksible i deres arbejde.

Trappe- og vægelementerne der monteres, er alle produceret i Bedsted i Thy, og har indtil for nylig alle været betonelementer. Noget nyt er at produktionen nu også er udvidet med træelementer, for at imødekomme de krav kunderne har til bæredygtighed i byggeriet. Dermed kan Leth Beton levere en kombination af beton og træ til byggeriet, hvor ved de bedste egenskaber fra begge materialer udnyttes. Denne tilpasning til markedet og med fokus på ordentlighed overfor kunder og medarbejdere, er en styrke, der har givet fyldte ordrebøger hos Leth Beton A/S, således at ordrebøgerne er fyldt op frem til sommeren 2023 og med flere ordre der rækker helt ind i 2024.

Leth Beton A/S har de seneste år næsten fordoblet deres produktion og beskæftiger i dag over 200 medarbejdere på de to adresser i Bedsted samt på deres ingeniørkontor i Aalborg.

Thybo Biler takker for tilliden og ønsker et stort tillykke med de nye Iveco Daily varebiler.